QUÈ FEM

 

Busquem contes populars i els adaptem. Escrivim contes. Els traduïm a diferents idiomes. I els gravem. I els emboliquem amb sons, i música. I ja els podeu escoltar! Cada mes introduïm un nou conte, i així cada vegada n’hi hauran més per poder triar, disfrutar, i descobrir noves aventures i nous móns.

Els contes estan classificats en 5 categories: 

  

 

opis

Animals

 

Són contes on els protagonistes són animals, amb cua llarga o curta, peluda o pelada, petits o grans, que fan molta fressa o molta por. I tots tenen una història per explicar.

 

 

 

 

 

opis

Aventures

 

Aquí els protagonistes són nens i nenes que passen moltes aventures, a qui els hi agrada córrer, saltar, o fer bromes.

 

 

 

 

 

 

  

opis

Princeses

Les princeses, aquestes noies delicades, amb vestits llargs i històries tristes, a qui la màgia de les fades els acostuma a ajudar, són les protagonistes d’aquesta categoria de contes.

 

 

 

 

 

 

opis

Flynn, l’inventor més inventor del poble de Fodz. En Flynn és un noi que ja de petit destacava per la seva imaginació i les ganes de crear coses noves. Ara que s’ha fet gran, en Flynn té un laboratori ple d’enginys, i on combina l’electrònica, la mecànica i la química, per tal de poder crear uns invents que ajudin a la gent a fer la vida més fàcil, i divertida. Viu a Fodz, un petit poble costaner, en una casa plena d’utensilis que ningú més recolliria, i sempre està pensant i ideant nous artilugis. En Flynn és dolç, distret, rialler, i molt, molt, inventor! 

 

 

 

  

 

opis

Jules el trapella corremon.

En Jules és un cul inquiet, a qui li agrada córrer, saltar, jugar, riure i fer riure a tothom a qui té al voltant. Li encanta descobrir nous paisatges, noves situacions, i troba amics allà on viatja. Una de les seves passions és fer submarinisme amb el seu pare, i té molts peixos amics, que sempre li ensenyen coses i li donen un cop de ma.