CE FACEM

 

Am luat niște povești tradiționale la care am adăugat câteva răsturnări de situație pentru a le face mai moderne . Am scris , de asemenea, cateva noi . Poveștile au fost traduse în diferite limbi, înregistrate de către vorbitori nativi ,avand adaugate muzică și alte sunete . Ai deja o selecție largă de povești de ascultat și în fiecare lună, pentru a-ti face o bucurie, vom adăuga o poveste noua la colectie. Poveștile sunt împărțite în 5 categorii :

  

 

opis

 

Animale

 

Povesti despre animale . Mari și mici . Cu coada scurtă sau lungă , înțelepte sau rele , zgomotoase sau înfricoșătoare , fiecare avand o poveste de spus.

 

 

 

 

 

 

opis

  

Aventuri

 

Aici personajele principale sunt copii . Băieți sau fete care fac o multime de pozne și au o mulțime de aventuri incitante.

 

 

 

 

 

 

opis

 

Printese

 

Printesele,personajele principale pentru această categorie, sunt fiinte delicate, cu rochii lungi și, de obicei, cu povești triste de a spus, ajutate de cele mai multe ori de zane magice.

 

 

 

 

 

opis

Flynn  

Celebrul inventator din orașul Fodz " . Când Flynn era doar un băiatel avea o imaginație deosebita și vroia să facă lucruri noi . Acum, el este mai în vârstă. Flynn are un laborator complet de instrumente și dispozitive unde el combina electronica , mecanica si chimia pentru a face inventii care sa-i ajute pe oameni sa aiba o viata mai usoara . El trăiește în Fodz , un orasel aproape de mare , într-o casă de gadget-uri , mereu gândindu-se la idei noi . Flynn este un om minunat, fiind mereu cu zambetul pe buze.

 

  

opis

Jules 

The naughty explorer. 

Exploratorul obraznic . Jules este mereu în mișcare, alergand, sarind si jucandu-se. Toată lumea îl place . Îi place descoperirea de locuri noi și mereu isi face prieteni de-a lungul drumului . Jules are o pasiune : scufundările cu tatăl său , avand astfel ocazia sa-si intalneasca numerosii sai prieteni din mare.